Forsidelayout til rapport om unges privatøkonomi
Forsidedesign til rapport om unges privatøkonomi

Layout af rapport om unges privatøkonomi

Unge - gæld, forbrug og opsparing
Finans Danmark

Hvert år i uge 11 arrangerer de danske pengeinstitutter undervisning og oplysning til børn og unge under det som de kalder 'pengeugen'. Som en del af pengeugen udgiver Finans Danmark en årlig status over tilstanden af unges privatøkonomi. Denne version af rapporten er fra 2022 og indeholder 2 tema-afsnit forfattet i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og Fonden for Entreprenørskab.


Hent hele rapporten her:
Finans Danmark: Unge - gæld, forbrug og opsparing

Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
 
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613 tobiasmik@gmail.com

www.tobiasmik.dk

Layout af opslag fra ungerapport med 2 figurer og et billede med kaffekopper.
Layout af opslag fra ungerapport med indholdsfortegnelse.
Layout af opslag fra ungerapport med 2 figurer og et helsidesfoto af unge der sidder ved søerne i København.
Layout af opslag fra ungerapport med foto over hele opslaget i baggrunden og en stor boks med tekst og figurer der er halvt gennemsigtig så man kan se baggrunden igennem boksen.
Layout af opslag fra ungerapport med kapitelstart grafik på venstresiden og kapiteloverskriften 'De unge dårlige betaler'.
Layout af opslag fra ungerapport med en boks med tre vigtige pointer i analysen. Derudover viser opslaget to store fotos og et logo for Forbrugerrådet Tænk.
Layout af opslag fra ungerapport med 2 søjlediagrammer og et stort foto hvor man ser en ung pige oppefra der sidder med sin laptop.
Layout af opslag fra ungerapport med kapitelstart grafik på venstresiden og kapiteloverskriften 'De unges drømme om iværksætteri'.