Layout af opslag fra publikation om nordisk madturisme
Opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn

Layout af teknisk
rapportserie

Teknologisk Udsyn
Teknologisk Institut

Teknologisk udsyn er en serie af rapporter hvor Teknologisk Institut analyserer fremtidige og aktuelle teknologiske strømninger til brug for dansk erhvervsliv og politiske beslutningstagere. Seriens visuelle fremtoning tager udgangspunkt i den stærke røde farve fra Teknologisk Instituts identitet. Sammen med den karateristiske skrifttype Klint giver den et genkendeligt look helt automatisk som knytter serien til andre publikationer fra Teknologisk Institut. Figurerne er både flettet traditionelt ind i brødteksten men i et forsøg på at skabe variation i layoutet er de også nogle steder fremhævet på en mørk baggrund som en slags helsides feature-historier fra et magasin.


Se alle udgivelserne i serien her:
Teknologisk Udsyn Nr. 1 - Carbon Capture Utilization and Storage
Teknologisk Udsyn Nr. 2 - Kvanteteknologi

Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
 
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613 tobiasmik@gmail.com

www.tobiasmik.dk

Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Venstre side viser citatet 'Danske CCUS aktører i fokus' på rød baggrund. Højre side er starten på kapitlet 'Nyt dansk økosystem af virksomheder er engageret i CCUS'.
Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Venstre side viser 2 søjlediagrammer med top 10 over lande med flest forskningsartikler og mest citerede forskningsartikler om CCUS. Højre side viser en graf over antallet af forskningsartikler om CCUS fra 2003-2029.
Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Venstre side er ren tekst og højre side viser et helsidesfoto af et forbrændinganlæg med citatet 'Det mest omfattende CCUS-Netværk i Danmark er Inno-CCUS'.
Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Opslaget er et tekstopslag med et verdenskort øverste på højre side der viser placeringen af vidensinstitutioner indenfor CCUS.
Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Venstre side er tekst med et foto af produktionen i et ståværk. Højre side viser et søjlediagram med opgørelse af status for og fremskrivelse af antallet af CCUS projekter globalt fordelt geografisk og branchemæssigt.
Layout af opslag fra rapportserien Teknologisk Udsyn. Opslaget har tekst i en stor hvid kasse som fylder næsten hele opslaget undtagen en lille rød margin. Nederst ses kontaktoplysninger og pasfoto af kontakten for CCUS hos Teknologisk Institut.