Forsidelayout til rapport med anbefalinger til fælles model for co2 opgørelse fra Regeringens Klimapartnerskaber
Forsidedesign til rapport med anbefalinger til fælles model for co2 opgørelse fra Regeringens Klimapartnerskaber

Layout af digital rapport med anbefalinger til fælles CO2-model

Fælles metode til at
opgøre CO2-udledninger
Regeringens Klimapartnerskaber

Rapporten er et resultat af et tværgående samarbejde blandt regeringens 13 klimapartnerskaber. Rapporten præsenterer 11 anbefalinger til en samemnhængende model for opgørelse af CO2-udledninger.
Rapporten er først og fremmest tænkt til digital brug, og er i praksis en mellemting mellem en powerpoint præsentation og en traditionel rapport, da den også indeholder meget tekst. Den er layoutet i A4 bredformat, der gør at den egner sig rigtigt godt til proportionerne på en skærm, samtidig med at den nemt kan printes på en almindelig printer, hvis behovet skulle opstå.


Hent hele rapporten her:
Regeringens Klimapartnerskaber:
Fælles metode til at opgøre CO2-udledninger

Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
 
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613 tobiasmik@gmail.com

www.tobiasmik.dk

Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med forord og en stiliseret vektor-illustration i grønne farver med et grønt citat.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med overskriften 'Nemt at bruge og opgøre CO2-data' samt en infografik.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med overskriften 'Danskerne ønsker lavere udledning af CO2' samt brødtekst og fremhævede statistikker.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med tidslinje og overskriften 'Stigende efterspørgsel efter CO2-rapportering'.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med anbefaling nummer 1.1 'Anvend GHG-protkol til klimarapportering og brug finansiel afgrænsning'.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med overskriften 'EU: Fokus på kvalitet, sammenlignelighed, proportionalitet og samspil mellem krav' samt infografik.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med overskriften 'DATA: Digital adgang til samling af data til CO2-aftryk' samt infografik.
Layout af opslag vist på iPad fra rapporten med forsiden fra rapporten 'Fælles metode til at opgøre CO2-udledninger.'