Layout af opslag fra publikation om nordisk madturisme
Forsidesign fra publikation om nordisk madturisme

Layout af publikation om
nordisk madturisme

Bæredygtig Madturisme
Zealand og Nordisk Ministerråd

Denne publikation med magasin-look er resultaterne af en række studier af vidt forskellige nordiske restauranter udført af forskere på professionshøjskolen Zealand. Fællesnævneren er bæredygtig madturisme og publikationen er udgivet med støtte fra Nordisk Ministerråd. Restauranterne er vidt forskellige. De spænder fra måltider serveret i lokale hjem på Færøerne over restauranter tilknyttet mikrobryggerier og bærdygtige landbrug til 'zero-waste' konceptrestauranten Nolla som ligger midt i storbyen Helsinki. Den grafiske stil i publikationen tager udgangspunkt i de stilistisk meget flotte PR-fotos fra de forskellige restauranter. Grundfarven i det grafiske udtryk er en kølig lysebrun farve, der næsten fremstår guldfarvet. Den komplementerer den kølige nedtonede nordiske farveholdning i fotografierne, og den understøtter de varme træfarver som også er fremtrædende i mange af fotografierne.


Hent hele rapporten her:
Zealand: Bæredygtig Madturisme - Norden viser vejen

Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
 
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613 tobiasmik@gmail.com

www.tobiasmik.dk

Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har titlen 'Lokalt og internationalt på samme tid' og indeholder et stort foto af whiskeysmagning i en kælder med trætønder.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har et stort billede som spænder over begge sider og forestiller en fjord med en lille bygd i Grønland.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har et nærbillede af lufttørrede skænker der hænger i en træhytte og et fremhævet citat med gylden skrift.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget er en indholdsfortegnelse hvor enkelte historier er fremhævet med fotos.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har et helsidesbillede på højresiden der forestiller en restaurant i en træhytte.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har et foto af en mand der sidder ved et bord og smager på et glas whiskey. Han sidder ved et stort panoramavinude med udsigt over en norsk fjord med sneklædte bjerge i baggrunden.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget en infografik på den ene side og to fotos på den anden side. Infografikken illustrerer næringens vej i et cirkulært landbrug. Det ene foto forestiller græssende får på en mark i Skåne med en gammel vindmølle i baggrunden. Det andet foto forestiller en kalv der diger hos en rød ko i det fri.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har titlen 'Her bestemmer grøntsagerne'. På venstresiden er et kort med restaurantens placering og på højresiden ses et foto af et norsk landbrugslandskab.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget har titlen 'Sådan kommer du i gang'. På venstresiden ses et nærbillede af en hånd der plukker et rødt æble. På højresiden ses en faktaboks om bæredygtig turisme og et billede af mælkeprodukter fra et økologisk landbrug.
Layout af opslag fra madturisme publikation. Opslaget indeholder kontaktinformation på diverse turistorganisationer. Baggrunden er fuldfarvet og i nederste højre hjørne er der en stiliseret illustration af et landskab med marker, køer og en gård.