Forsidelayout til rapport om kvinder i finanssektorens ledelse
Forsidedesign til rapport om kvinder i finanssektorens ledelsen

Layout af rapport om
kvinder i ledelse

Finanssektorens Arbejdsgiverforening
og Finansforbundet

Rapporten Kvinder i Ledelse er udgivet i fællesskab af Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Den beskriver udfordringer i forbindelse med kvindelige talenters vej til ledelsen i finanssektoren og præsenterer en række anbefalinger, der kan skabe større diversitet i ledelserne. Rapportens design tager udgangspunkt i en skrift med 'fødder', der typisk bruges til typografering af bøger. Sammen med de symbolske illustrationer giver det rapporten et look der både er moderne og klassisk på samme tid.


Hent hele rapporten her:
Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening:
Kvinder i Ledelse - Hvordan knækker vi kurven i finanssektoren?

Kontakt mig gerne for et
uforpligtende møde eller en
hurtig snak om din rapport:
 
Tobias Scheel Mikkelsen
Tlf. 6165 1613 tobiasmik@gmail.com

www.tobiasmik.dk

Layout af opslag fra rapporten med artikelstart med titlen 'Diversitet er en god forretning' ogen stor grafisk illustration med citat.
Layout af opslag fra rapporten med artikelstart med titlen 'Barrierer for kvinders vej til finanssektorens øverste ledelseslag' og 3 søjlediagrammer.
Layout af opslag fra rapporten med temaopslag med farvet baggrund og illustrationer rundt omkring teksten, der præsenterer rapportens anbefalinger.
Layout af opslag fra rapporten med stor dobbeltsidet illustration med mand og kvinde der tegner et diagram på væggen og fremhævet citat
Layout af opslag fra rapporten med 2 halvsides infografikker/diagrammer med handlingsmodeller.
Layout af opslag fra rapporten med artikel, illustration og citat samt noter og bilag.